fbpx

BESTÄLL MATLÅDOR

Våra matlådor innehåller en bra balans mellan protein, fetter och kolhydrater och är därför utmärkt för de flesta målgrupper. Ta dig en titt nedanför på våra olika alternativ, NYHET: Nya maträtter uppdateras varannan vecka.

Minsta beställning är 5 st matlådor 

Våra Matlådor

Du får fem fräscha och smakrika matlådor för endast 445:- (89:-/st )

Hälsosam och smakrik mat till din dörr

Har du bestämt dig för att beställa Healty Foodbox till din dörr? Bra val! Vi lovar att varken göra smaklökarna eller kroppen besviken. Våra matlådor är fulla av nyttigheter och smak som underlättar din vardag genom att bespara dig allt som hör matlagning till. Slipp stressen med handling, leta efter recept eller stå och laga matlådor i flera timmar – vi på Healthy Foodbox löser det åt dig.

Inget tjafs eller onödigheter

Vi använder inget vitt raffinerat socker, detta kan vi garantera då vi lagar maten från grunden. All kött är alltid 100% svenskt, samt all fisk och skaldjur vi köper in är MSC-märkt och vi använder oss så ofta vi kan av närproducerade råvaror. Grönsaker och frukt väljs efter säsong för att du alltid ska få den bästa kvalitén och smakupplevelsen. 

Adress

HealthyFoodbox

Dokumentvägen 50

394 70 Kalmar

Kontakta oss

info@healthyfoodbox.se

073-8211188

Org. 559170-5180

Innehar F-skatt

100% svenskt kött

Betalningsalternativ

      

Vi använder cookies. Accepterar man inte cookies från vår webbplats i sin webbläsare kommer flera av funktionerna på webbplatsen inte att fungera, t.ex. Mina Sidor. Detta eftersom webbplatsen kommer tycka att det är en ny besökare vid varje besök av sidorna på webbplatsen.  Lär dig mer