Prenumerera på Healthy FoodBox

HEALTHY FOODBOX

Unna dig, din plånbok och ditt mående en prenumeration på Healthy FoodBox. Genom en prenumeration på våra matlådor besparar du dig mycket tid och får alltid i dig nyttiga och smakrika maträtter. En prenumeration är helt enkelt en god investering för dig och din kropp – samtidigt som du får nya spännande smakupplevelser på köpet vid varje matlåda.

 Vad innebär en prenumeration på Healthy FoodBox?

Du kan i lugn och ro klicka dig runt på vår hemsida och hitta vad för matlådor som faller dig bäst i smaken innan du enkelt lägger en beställning. Vill du prenumerera på våra matlådor gör du även en ekonomisk vinst då du får 15% rabatt  på ditt köp även på utkörningen. 

Vi vill aldrig binda upp eller ge våra kunder några dolda avgifter – en prenumeration hos oss på Healthy FoodBox kan vi lova är något enkelt och utan omständigheter. Ni som kunder kan närsomhelst pausa eller stoppa prenumerationen under mina sidor, genom mejl eller bara ringa oss. Önskar du dock att fortsätta få dina hälsosamma matlådor till dörren löper din prenumeration på tills du vill avsluta den. Superenkelt och bekvämt, precis som Healthy FoodBox vill att det ska vara!

Hur fungerar det då?

Vi kör ut matlådorna till dig en gång i veckan – på söndagar för privatkunder och måndagar för företagskunder. Vilken tid meddelar vi genom ett sms under lördagen, bekvämt va? Föredrar du trots allt att hämta din mat själv i centrala Kalmar kan du plocka upp din beställning hos vår samarbetspartner Pinchos. 

Se till att lägga din beställning senast tisdagen innan söndagen du önskar att få din mat, för att vi ska hinna lägga ned all tid och passion som krävs på dina nyttiga och smakrika matlådor.

Varför Healthy Foodbox?

Genom en prenumeration hos oss på Healthy FoodBox får du bekvämt i dig alla tänkbara nyttigheter. Vår mat passar de allra flesta då vi erbjuder både laktos, gluten och sockerfri mat. Maten är tillagad av våra kockar från grunden, som brinner för matlagning och hälsa. 

Vi har alltid stor variation på våra matlådor, vi mixar menyer med lokala och internationella inspirationer för att du aldrig ens ska hinna tröttna. Healthy FoodBox ger dig som kund unika smakupplevelser som samtidigt ger dig alla vitaminer, mineraler och näringsämnen som ger dig en positiv inverkan på både kropp och själ. 

Valet av råvaror och hur kosten sammansätts har stor betydelse för utfallet av dina vikt och hälsomål.
Alla våra varmrätter innehåller en bra och genomtänkt sammansättning av långsamma kolhydrater, hälsosamma fetter och proteiner. Vi använder bland annat havremjöl, quinoa och kokosmjölk. Vi tillagar maten med fokus på att öka din energi, förbättra din hälsa och i förlängningen minska inflammationer och tarmproblem. Allt med målet att ge en bättre livskvalité!

För företag

Som alla vet påverkas både kroppen och knoppen av vad vi stoppar i oss. Gör därför en investering för dina anställda genom att erbjuda god och hälsosam mat- som både gör lika gott som det smakar. 

Vi blir er privata kock som får alla att prestera lite bättre genom att erbjuda mat som utlovar en jämnare blodsockernivå och mer energi. 

Kanske ligger ert företag dåligt till när det gäller restauranger, eller så ligger ni helt enkelt för nära det där onyttiga krogarna? Genom Healthy FoodBox riskerar ni inte att dippa energimässigt efter maten – ni får snarare en rejäl kick. Vår mat är alltid hälsosam, god och fräsch och utlovar glada och nöjda medarbetare.

Adress

HealthyFoodbox

Dokumentvägen 50

394 70 Kalmar

Kontakta oss

info@healthyfoodbox.se

073-8211188

Org. 559170-5180

Innehar F-skatt

100% svenskt kött

Betalningsalternativ